Zomer in het Zuiderpark – de Agenda

1005695_389407581171424_1560639875_nIn juli zijn de Zuiderpark-tuinvrouwen Christina en Rachelle allebei op vakantie. Op zondagen is er wel een tuindag, maar verder zijn we er niet.

In augustus hebben we elke week een vast programma:

  • Op zondagmiddag is er de gebruikelijke tuinmiddag tussen 13:00 en 16:00. Je kan dan langskomen om de tuin en het paviljoen te bekijken, lekker te ontspannen of wat te helpen in de tuin.
  • Rachelle geeft elke zondagmiddag om 15:00 ook een uitgebreide rondleiding waarin ze vertelt over de tuin en het paviljoen, maar ook in bredere zin over Eetbaar Park en stadslandbouw in Den Haag. Hiervoor vragen we een bijdrage van 5 euro per persoon. De rondleiding duurt ongeveer een uur.
  • Op woensdagmiddag zijn we ook op de tuin om er te werken, maar om 15:00 spelen we ook een potje Tuintopia. Dit is een leuk spel voor jong (vanaf 8 jaar) en oud! Je leert op toegankelijke & leuke wijze over tuinontwerp & permacultuur-systeemdenken.
  • Op vrijdagochtend is er ook een tuinochtend, voor wie dan liever aankomt!

Verder zijn de ‘Down to Earth‘-meditaties met Gert-Jan Lieffering op zondagochtend erg goed bevallen. Vanaf augustus gaan we nieuwe sessies programmeren. Houd onze agenda dus goed in de gaten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s