Permacultuur activiteiten op/rond Eetbaar Park

permacultuurLET OP! De startdatum van de Basiscursus Permacultuur is verschoven naar 28 september. Op 24 september is er nogmaals een introductielezing.

De komende weken zijn er weer een aantal permacultuur-activiteiten bij ons en om ons heen! Ook gaan er in Den Haag twee permacultuur-cursussen van start. Lees hier meer over wat permacultuur is.

Za 31/8 – Fietstocht langs Permacultuur-tuinen
Komende zaterdag organiseert Menno Swaak van Permacultuur Centrum Den Haag een fietstocht langs permacultuur-tuinen. Hij begint om 10:00 bij het Meester de Bruinplein in de Schilderswijk en gaat dan via Eetbaar Park I & II naar de oudste permacultuur-tuin van Den Haag: Proeftuin Madestein. Aanmelden & meer info via zijn site.

Di 24/9 – Introductielezing Permacultuur
Rob van Deursen geeft deze avond in het paviljoen van Eetbaar Park Zuiderpark een introductielezing over permacultuur. Meer info en aanmelden via de site van Permacultuur Centrum Den Haag.

Za 28/9 – Start Basiscursus Permacultuur
Op deze zaterdag gaat de najaars-basiscursus Permacultuur van Permacultuur Centrum Den Haag van start. Docent Rob van Deursen neemt je mee in de lessen van de permacultuur en hierbij ligt er een focus op toepassing in de moes-, buurt- en schooltuin. Meer info en aanmelden via de site van Permacultuur Centrum Den Haag.

Ma 30/9 – Start jaaropleiding Permacultuur
Bij Gezonde Gronden begint eind september de uitgebreide jaaropleiding permacultuur. Tijdens deze intensieve cursus die bijna een jaar duurt krijg je twee dagen per maand les van o.a. Taco Blom. Meer info en aanmelden via de site van Gezonde Gronden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s