Foto’s Edible Park Revisited

Edible Park RevisitedOp dinsdag 3 december evalueerden we het kunstproject Eetbaar Park tijdens ‘Edible Park Revisited’. In ons prachtige paviljoen in het Zuiderpark kwam een groep betrokkenen bijeen, waaronder kunstenaar Nils Norman, architect Michel Post, co-initiatiefnemer Menno Swaak & directeur van Stroom Den Haag, Arno van Roosmalen.

Voor het huidige team van Stichting Eetbaar Park was het geweldig om te luisteren naar de verhalen van de initiatiefnemers.

In het nieuwe jaar zullen we architect Michel Post van Orio Architecten uitnodigen om een uitgebreidere lezing te geven over het strobalen paviljoen van Eetbaar Park en over zijn verdere werk.

Ook gaan we met kunstenaar Nils Norman kijken of het mogelijk is om een grotere bijeenkomst te organiseren over de mogelijkheden van permacultuur-denken voor andere sectoren dan alleen (stads)landbouw. Dit was immers zijn bedoeling met het project, dat er naast spin-off naar andere tuinen (dat zeker gelukt is!) ook anders gekeken zou gaan worden naar de wereld in sectoren als stedenbouw, welzijn/gezondheid en onderwijs.

Over de oorsprong van ‘Edible Park’ is meer te lezen in het boek dat over ons kunstproject werd uitgegeven.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s