Wonderschoon Eetbaar Park II

140517 EP2 1Gisteren was Eetbaar Park II op Amateurtuindersvereniging Nut & Genoegen aan de Meppelweg open i.h.k.v. de landelijke Publieksdag van de Dag van de Stadslandbouw.

Op zo’n prachtige dag is natuurlijk extra goed te zien wat een geweldige tuin dit is. Eetbaar Park-teamleden Tom, Yvon en Cantal hebben er de afgelopen tijd veel energie in gestoken en dat is te zien! Vaste, eetbare planten worden afgewisseld met eenjarigen en een aantal permacultuur-gildes komen goed uit de verf.

Gisteren kwamen er zo’n 15 mensen met ons van de tuin genieten! Natuurlijk kregen zij ook een uitgebreide rondleiding van Tom en gingen ze naar huis met stekjes van frambozen, stengels van de kardoen & verse knoflook.

Als je het leuk vindt om ook eens een kijkje te gaan nemen, doe dat dan vooral. Op maandagmiddag en donderdag is de tuin open (Meppelweg 882, bel voor de zekerheid even met Tom op 070-3621287 als je van ver komt). Ook gaan we de komende tijd hier vaker (kinder)activiteiten organiseren in het weekend.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s