Gezocht: Ervaringen met Haagse Schooltuinen!

milieueducatieOnze gastheer in het Zuiderpark, de afdeling Milieueducatie van de Gemeente Den Haag, bestaat dit jaar 95 jaar.

Om dit te vieren was er in het Stadhuis een tentoonstelling over de historie van natuur- en milieueducatie in Den Haag.

Daarnaast doet de afdeling onderstaande oproep:

Oproep: Uw ervaring met Milieueducatie & het oudste schooltuindiploma
In 95 jaar heeft School- en Kindertuinen, nu Milieueducatie, heel veel kinderen en volwassenen voorbij zien komen. Daarom wordt er dit jaar een jubileumboek samengesteld met 95 jaar belevenissen van Haagse burgers.

Iedereen met een bijzondere herinnering, bijvoorbeeld aan die ene tuinmeester, de werkweek naar School in Bos in Drenthe, de rattenles of de pasgeboren lammetjes op de stadsboerderij wordt opgeroepen hun ervaring te delen. Ook is Milieueducatie op zoek naar het oudste schooltuindiploma. Degene die het oudste schooltuindiploma deelt, krijgt volgend tuinseizoen gratis een Haagse buurttuin.

Hagenaars kunnen een kopie van het schooltuindiploma of een persoonlijke ervaring mailen in een tekst van maximaal een half A4, liefst met foto, naar het emailadres: milieueducatie@denhaag.nl .

Omdat wij op het Zuiderpark regelmatig mensen spreken die enorm enthousiast vertellen over hun vroegere schooltuintje, hopen we dat iedereen zijn of haar ervaring zal delen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s