26/9: Workshop Opstellingen

248302-0db47dbee019f6777c206a3bbf57f91eOp vrijdagmiddag 26 september geeft Barbara de Kok bij ons in het Zuiderpark een workshop die wel heel erg veel weg heeft van sociale permacultuur: ‘Opstellingen – Familie & Organisatie’.

Wat is het?
Deze workshop gaat over de invloed die systemen hebben op je gedrag, hoe je je voelt en op je denken, zowel privé als op je werk. Een familie is een systeem. Ieder mens hoort vanaf zijn geboorte bij een familie en er is een binding met allen die bij deze familie horen. Als we bij een organisatie werken zijn we ook verbonden met de organisatiedynamieken.

Veelal is men zich niet bewust van deze verbanden. De vragen die je hebt kunnen verband houden met de verborgen dynamieken in de familie en organisatie. Door een opstelling te doen kunnen ze aan het licht komen. Dit kan helend werken, nieuw perspectief geven en bijdragen aan je persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Wat gaan we doen?
De middag bestaat uit een aantal introductie oefeningen voor alle deelnemers en voor 1 a 2 deelnemers werk ik een vraag uit met hulp van een opstelling. Ook voor de representanten en toeschouwers is een opstelling een bijzondere ervaring. Waar systemisch werk (met middel opstellingen) op gebaseerd is en hoe het werk wordt ook uitgelegd.

Wie verzorgt de begeleiding?
Barbara de Kok is werkzaam als begeleider, trainer en adviseur in haar eigen bedrijf, Huis van Oorsprong. Daarnaast werkt zij als interim directeur/ HR- manager bij de overheid/gemeente en onderwijs.

Waar en wanneer?
Datum: 26 september in Den Haag, Eetbaar Park Zuiderpark
Tijd: van 13.30 tot 17.00 uur
Kosten: € 50, – per persoon
Aanmelden kan via: Barbara@huisvanoorsprong.nl of 06 – 15 60 41 79

Geef graag vooraf aan of je een vraag wilt inbrengen of dat je deelneemt als representant.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s