Steun nieuw Permacultuur Magazine

Er is een Nederlandstalig Permacultuur Magazine in de maak! Graag nodigen we jou uit om aan dit project bij te dragen.

Het nulnummer
Het nulnummer van het Permacultuur Magazine moet ervoor zorgen dat het tijdschrift niet afhankelijk is van subsidies, sponsors of grote hoeveelheden advertenties. Het is inhoudelijk een volwaardig nummer. De verdere ontwikkeling van het blad zal afhankelijk zijn van de reacties van de lezers.

Financiering
Hoewel het blad vanaf het eerste echte nummer (dat eind 2015 zal verschijnen) betaald zal worden met abonnementsgelden en een bescheiden hoeveelheid advertenties, financieren we het nulnummer met met een crowdfunding campagne.

Steun het magazine
Je kunt het magazine steunen door geld te doneren. Het is niet zomaar een donatie, er staat altijd een prestatie tegenover. Bij een donatie van 5,- komt je naam te staan op de dankpagina van het Permacultuur Magazine. Bij 15,- krijg je gratis het eerste nul-nummer. Bekijk alle mogelijkheden om dit nieuwe tijdschrift te steunen.

De redactieraad
De redactieraad van het Permacultuur Magazine bestaat uit een groep enthousiaste Nederlandse en Vlaamse mensen, waaronder Menno Swaak en Linder van den Heerik, beide betrokken bij Eetbaar Park Den Haag.

permacultuurmagazine

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s