Nieuwe bestuursleden gezocht!

Het bestuur van Stichting Eetbaar Park Den Haag bestaat momenteel uit Rachelle Eerhart (voorzitter), Tom Pitstra (vice-voorzitter) en Leonie Thush (penningmeester). Omdat Rachelle en Leonie het bestuur gaan verlaten, zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter en een penningmeester. Ook een secretaris is welkom, deze functie bleef eerder oningevuld.

We zijn op zoek naar mensen met enthousiasme en het liefst ook met bestuurservaring en een netwerk in het Haagse dan wel in de wereld van duurzaam voedsel.

Het is lastig in te schatten hoeveel tijd een bestuursfunctie bij onze stichting je gaat kosten. Dit hangt namelijk volledig af van hoe je het zelf inricht. Voor het minimale niveau aan bestuursactiviteit is gemiddeld een uur per week voldoende, maar we zouden het geweldig vinden als er mensen zijn die ons team van vrijwilligers willen ondersteunen bij het professionaliseren en opschalen van de activiteiten van onze stichting!

Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je er meer informatie over? Neem dan contact op met Rachelle Eerhart via rachelle.eerhart@gmail.com. Zij geeft je graag meer achtergrondinformatie. Het huidige bestuur heeft i.s.m. allerlei betrokkenen een notitie voorbereid met daarin een stand van zaken en een vooruitblik op het werk van de stichting. Deze notitie delen we graag met geïnteresseerden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s