30/07/’16 Zomerfeest

Zaterdag 30 juli Zomerfeest!! Op permacultuurtuin Proeftuin Madestein is het lange tijd stil geweest, maar sinds kort bruist het er weer! En om dat te vieren is het tijd voor feest!

Op zaterdag 30 juli ben je van harte welkom om tussen 10 uur en 14 uur langs te komen op de tuin en mee te genieten van deze prachtige plek. Om 10.30 uur, 11.30 uur en 13 uur geef ik een korte rondleiding en uitleg over de tuin. Er is LIVE muziek en lekkers, en bij regen schuilen we in de kas of bij Pluk!

RUILEN!

Wij willen van deze tuin een echte permacultuur hotspot maken en om dat voor elkaar te krijgen heb ik mezelf tot doel gesteld om op deze relatief kleine oppervlakte van 800 m2 500+ verschillende eetbare planten te telen!
Wat jij kunt doen?!
Neem een plant mee! In ruil krijg je van ons een stekbon! Daarmee kun je aankomende winter één van de stekjes komen ophalen die ik afgelopen februari heb gemaakt van onze prachtige bessenstruiken (zolang de voorraad strekt!). Ruil je mee?!
Tegen een kleine vergoeding verkopen we ook brandnetelthee, bessen, en mierikswortel uit de tuin!

VERLANGLIJSTJE
Rozemarijn, tijm, salie, bospinda, linde, lievevrouwebedstro, hosta, artisjok, zeekool, engelwortel, vijg, moerasspirea, stjanskruid, kiwi, passievrucht, zwarte moerbei, dwergkwee, schisandra (m/v), kiwibes, honingbes, teunisbloem, bottelroos, oregano, lavendel, (wilde) asperge, watermunt, kardoen, vrouwenmantel, eeuwige prei, egyptische ui, eeuwige moes, pruim, jostabes, aardkastanje, amerikaanse aardnoot, rankspinazie, kudzu, siberische kiwi, bosbes, shitake, erwtenstruik, jeneverbes, sechuanpeper (m/v), yacon, aardaker, japanse andoorn, oca, hysop, citroentijm, oregano, roomse kervel, saffraancrocus, stevia, paarse venkel, wijnruit, wilde chichorei, citroenverbena, duizendblad, franse dragon, barbarakruid, majoraan, marjolein, kruipende rozemarijn, zwartmoeskervel …

Ook donaties voor de aanschaf van een fruitladder, voor het maken van een wormencompostbak en informatiebord zijn natuurlijk van harte welkom!

WAAR?
Proeftuin Madestein kun je vinden achter de volkstuinen op het terrein van Pluk! Den Haag.
Je slaat op het Daan van Dijkpad voor Pluk! rechtsaf het bruggetje over, en gaat dan meteen bij het schuurtje links het hek door. Volg de bordjes ‘Zomerfeest’!
Parkeren kan ook: volg het bordje Pluk! Den Haag vanaf de Loosduinse Hoofdstraat, of parkeer bij Tuincentrum Ockenburgh.

Zet mij op de gastenlijst!
Stuur een mailtje naar suzanne@plukparadijs.nl of meld je aan via facebook

Advertenties