Secretaris gezocht!

Het bestuur van Stichting Eetbaar Park Den Haag is op zoek naar een nieuwe secretaris.  Als secretaris speel je een belangrijke rol in de organisatie van het bestuur;  je hebt een actieve rol binnen bestuursvergaderingen en vindt het leuk om de informatiestroom en besluitvorming binnen het bestuur soepel te laten lopen.

We zijn op zoek naar iemand met enthousiasme, het liefst ook met bestuurservaring en een netwerk in het Haagse dan wel in de wereld van duurzaam voedsel.

Het is lastig in te schatten hoeveel tijd een bestuursfunctie bij onze stichting je gaat kosten. Dit hangt namelijk volledig af van hoe je het zelf inricht. Voor het minimale niveau aan bestuursactiviteit is gemiddeld een uur per week voldoende, maar we zouden het geweldig vinden als je ook ons team van vrijwilligers willen ondersteunen bij het professionaliseren en opschalen van de activiteiten van onze stichting!

Heb je interesse in een bestuursfunctie of wil je er meer informatie over? Neem dan contact op met Natasja Koendji via natasjakoendji@gmail.com. Zij geeft je graag meer achtergrondinformatie.