Onze tuinen

Eetbaar Park I ZuiderparkPlattegrond Ontwerp EP1 II
In het kader van het Foodprint-programma van Stroom Den Haag is in 2010 in het Zuiderpark op het terrein van NME Den Haag een permacultuurtuin aangelegd en is er een natuurlijk paviljoen geplaatst. De kunstenaar achter dit project is de Brit Nils Norman die in opdracht van Stroom de relatie tussen de stedeling en zijn voedsel onderzoekt.

Eetbaar Park II Nut & GenoegenPlattegrond ontwerp EP1 I
Eetbaar Park II ligt op het terrein van volkstuindersvereniging Nut & Genoegen.Deze permacultuurtuin is ook in 2010 aangelegd en bestrijkt zo’n 1100 m2.

Proeftuin Madestein
Dit is de oudste permacultuur-tuin in Den Haag. Hij is aangelegd door studenten van de jaaropleiding permacultuur van Permacultuurcentrum Den Haag & Permacultuurschool Nederland in 2009. De bedoeling van deze tuin was om aan de hand van praktische voorbeelden te laten zien hoe permacultuur kan worden toegepast. Proeftuin Madestein ligt op een terrein naast Pluk! Den Haag.

Kijk hier voor de adressen van de tuinen en de tuindagen. Leuk als je langskomt om mee te werken of voor meer informatie!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Hebben jullie ook een lijst van gewassen die jullie hebben geplant? Vind dat altijd wel interessant om nieuwe planten te vinden :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s